OMNIS-it

Overige diensten

Bekijk onze overige diensten waarmee we u kunnen helpen

Overige IT- diensten

Bij OMNIS-it begrijpen we dat uw IT-behoeften divers en vaak complex kunnen zijn. Daarom bieden we een breed scala aan aanvullende diensten die zijn ontworpen om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en te optimaliseren. Van reparaties en softwareoplossingen tot digitale archivering en beveiliging, wij zorgen ervoor dat al uw IT-aspecten efficiënt en effectief worden beheerd.

Onze overige diensten:

Systeembeheer OMNIS-it
Systeembeheer OMNIS-it

Eigen reparatie afdeling

Defecte apparatuur kan een aanzienlijke impact hebben op uw bedrijfsactiviteiten. Bij OMNIS-it beschikken we over een eigen reparatieafdeling, waardoor we snel en efficiënt defecte apparatuur kunnen repareren en weer up and running krijgen. Of het nu gaat om een server, computer of ander essentieel apparaat, onze ervaren technici zorgen ervoor dat de downtime tot een minimum wordt beperkt en uw bedrijf snel weer operationeel is.

Schermreparatie van apparaten

Moderne bedrijven zijn sterk afhankelijk van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Een gebroken scherm of ander defect kan uw productiviteit ernstig beïnvloeden. Onze gespecialiseerde technici bieden snelle en betrouwbare schermreparaties voor tablets en smartphones, zodat uw medewerkers hun werk zonder onderbrekingen kunnen voortzetten. Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparaten weer zo goed als nieuw functioneren.

Software oplossingen voor boekhouding

Een efficiënte administratie is cruciaal voor elk bedrijf. OMNIS-it biedt op maat gemaakte softwareoplossingen die uw volledige traject van offerte tot facturatie en boekhouding stroomlijnen. Onze software integreert naadloos met uw bestaande systemen en biedt uitgebreide functionaliteiten, waaronder koppelingen naar uw bank. Dit zorgt niet alleen voor een efficiëntere verwerking van financiële transacties, maar ook voor een nauwkeurige en betrouwbare administratie.

Digitaal archiveren

Het beheren van papieren documenten kan omslachtig en tijdrovend zijn. OMNIS-it helpt uw bedrijf met het digitaliseren van uw archieven door deze te koppelen aan uw multifunctionele apparaten. Dit stelt u in staat om al uw documenten digitaal op te slaan, waardoor ze gemakkelijker te doorzoeken en te beheren zijn. Onze digitale archiveringsoplossingen verbeteren niet alleen de efficiëntie, maar dragen ook bij aan een duurzamer werkproces door het verminderen van papierverbruik.

Installatie van IP-camera’s

Beveiliging is een topprioriteit voor elke onderneming. OMNIS-it biedt de installatie van IP-camera’s die u helpen uw bedrijfspand te beveiligen, waar ter wereld u zich ook bevindt. Met onze geavanceerde IP-cameraoplossingen kunt u uw bedrijfspanden op afstand monitoren via uw smartphone, tablet of computer. Dit geeft u gemoedsrust en de mogelijkheid om snel te reageren op eventuele beveiligingsincidenten. Onze deskundige technici zorgen voor een professionele installatie en configuratie, zodat u direct aan de slag kunt met het beveiligen van uw bedrijf.

Systeembeheer OMNIS-it

Waarom Kiezen voor OMNIS-it?

Bij OMNIS-it zijn we toegewijd aan het leveren van oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Onze aanvullende diensten zijn ontworpen om uw IT-infrastructuur te ondersteunen en te optimaliseren, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. 

Met een team van ervaren en deskundige professionals staan we altijd klaar om u te helpen met al uw IT-uitdagingen.

Geen gedoe en geen gemaar, Bij OMNIS-it geloven we dat technologie eenvoudig en toegankelijk moet zijn. Onze no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat uw IT werkt voor u, niet andersom.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u meer weten over hoe onze clouddiensten uw bedrijf kunnen transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de beste oplossingen voor uw bedrijf te bespreken.

Contactinformatie:

Interesse? Vul het formulier in