OMNIS-it

Telecom/VoIP

Innovatieve telecomoplossingen voor de moderne onderneming

VoIP (Voice over IP)

Met onze VoIP-oplossingen kunt u profiteren van de flexibiliteit en kostenefficiëntie van internetbellen.

Verbind uw vaste en mobiele telefonie voor een naadloze communicatie-ervaring.

Wij bieden geavanceerde communicatiesoftware die het eenvoudig maakt om uw communicatie te beheren.

Telecom/VoIP voor uw bedrijf

Bij OMNIS-it begrijpen we de noodzaak van kosteneffectieve en betrouwbare communicatieoplossingen voor bedrijven. Onze Voice over IP (VoIP) diensten maken gebruik van internet om uw telefoongesprekken te voeren, wat resulteert in aanzienlijk lagere belkosten vergeleken met traditionele telefonie. Met VoIP krijgt u niet alleen financiële voordelen, maar ook toegang tot geavanceerde functies zoals voicemail naar e-mail, call forwarding, en conferentiegesprekken.

Of u nu kiest voor een hosted oplossing, waarbij alles in de cloud wordt beheerd, of een dedicated oplossing speciaal afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, wij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op kristalheldere gesprekskwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid.

Voordelen van onze telecom diensten:

Systeembeheer OMNIS-it
Systeembeheer OMNIS-it

Vast <> mobiel oplossingen

Onze vast-mobiel oplossingen bij OMNIS-it bieden u de flexibiliteit en bereikbaarheid die moderne bedrijven nodig hebben. Deze oplossingen verbinden uw vaste en mobiele telefonie naadloos, waardoor u altijd en overal bereikbaar bent. Met één telefoonnummer voor zowel uw vaste als mobiele telefoon wordt het eenvoudiger om contact te onderhouden, ongeacht waar u zich bevindt.

Deze integratie zorgt voor een consistent contactpunt voor uw klanten en maakt het mogelijk om naadloos te schakelen tussen vaste en mobiele lijnen, wat de communicatie binnen uw bedrijf aanzienlijk vereenvoudigt en optimaliseert.

Communicatie software

OMNIS-it levert ook geavanceerde communicatiesoftware die het beheer van uw zakelijke communicatie aanzienlijk vereenvoudigt. Deze software stelt u in staat om met slechts een paar klikken uw beschikbaarheidsstatus aan te passen, zoals Bezet, Vergadering of Niet Storen. Dit bevordert de productiviteit en efficiëntie binnen uw team door een duidelijk inzicht te geven in de beschikbaarheid van collega’s.

Onze communicatiesoftware integreert naadloos met uw bestaande systemen en workflows, waardoor het beheer van uw communicatie niet alleen eenvoudiger, maar ook veel efficiënter wordt. Hierdoor kunt u zich beter concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor optimale communicatie.

Voorspelbare kosten

Een van de grootste voordelen van onze telecomoplossingen is de voorspelbaarheid van de kosten. Wij bieden veel van onze diensten aan voor een vast bedrag per maand, waardoor u precies weet waar u aan toe bent en verrassingen op uw factuur worden voorkomen.

Bij OMNIS-it bieden we meer dan alleen technologie; we bieden oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Onze telecomdiensten zijn flexibel, schaalbaar en gericht op het leveren van de best mogelijke gebruikerservaring.

Geen gedoe en geen gemaar, Bij OMNIS-it geloven we dat technologie eenvoudig en toegankelijk moet zijn. Onze no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat uw IT werkt voor u, niet andersom.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u meer weten over hoe onze clouddiensten uw bedrijf kunnen transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de beste oplossingen voor uw bedrijf te bespreken.

Contactinformatie:

Interesse? Vul het formulier in