Cloud diensten Dordrecht

Cloud diensten voor uw bedrijf in Dordrecht, wat is het precies en wat heeft u eraan? Cloud oplossingen bieden verschillende voordelen. Welke voordelen voor uw bedrijf van toepassing zijn, hangt af van de grootte van uw bedrijf en de manier waarop uw IT-infrastructuur momenteel is ingericht. Bij Omnis IT kunt u terecht voor alle informatie over cloud diensten en welke voordelen deze diensten uw bedrijf in Dordrecht opleveren. Lees snel verder voor meer informatie of neem contact op met Omnis IT als u een medewerker wilt spreken.

Voordelen van cloud diensten voor uw onderneming in Dordrecht

Om de voordelen van cloud diensten te begrijpen is het belangrijk om eerst te begrijpen wat ‘de cloud’ is. Veel bedrijven hebben een IT-infrastructuur die wordt gerund op servers die in een aparte ruimte worden opgezet. Iedere computer binnen het bedrijf is aangesloten op deze servers zodat bijvoorbeeld de database van uw bedrijf voor iedere computer toegankelijk is. Wanneer u gaat werken met cloud diensten op uw locatie in Dordrecht, bevindt uw database zich in de cloud, oftewel op internet. Dat betekent dat u niet meer hoeft te investeren in dure servers en het maakt ruimte vrij. Om nog maar te zwijgen over de energiekosten die drastisch omlaag kunnen als de fysieke server overbodig wordt! Tot slot heeft u overal en altijd toegang tot uw database, wat flexibel werken een stuk makkelijker maakt.

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u meer weten over de cloud diensten die Omnis IT bij uw bedrijf in Dordrecht kan realiseren? Neem dan even contact op door te bellen met telefoonnummer 0184-750 800. U kunt dan meteen een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken met een specialist.

Neem contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht

Clouddiensten

Wij begeleiden u graag naar de Cloud... Wie heeft er niet van gehoord?

Systeembeheer

De ervaring leert dat we met preventief beheer veel problemen voor zijn.

Monitoring

Monitoring is belangrijk om de vitale IT-componenten goed te volgen.

Telecom

Met de nieuwste technieken voorzien wij u van de modernste oplossingen