Kliksafe helpdesk

Omnis IT is officieel servicecenter van Kliksafe en treedt op als helpdesk bij storingen. Veiligheid op internet wordt steeds belangrijker nu vrijwel ieder bedrijf in ieder geval een deel van de bedrijfsvoering via het world wide wide laat lopen. Met Kliksafe voorkomt u dat er ingebroken wordt in uw systeem, en de helpdesk van Omnis IT biedt u altijd de beste service. Veilig internetten wordt zo een stuk makkelijker! Neem contact op met Omnis IT voor meer informatie.

Content filtering dankzij de Kliksafe helpdesk

Een onderdeel van de Kliksafe helpdesk bij Omnis IT is dat er websites geblokt kunnen worden die gevaar op kunnen leveren voor uw IT-infrastructuur. Websites die bijvoorbeeld porno of grof geweld bevatten worden automatisch geweerd. De helpdesk van Omnis IT kan deze content filtering binnen uw bestaande infrastructuur integreren zodat alle computers op uw bedrijf schoon en veilig blijven.

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u veilig gebruik kunnen maken van internet binnen uw organisatie? En wilt u bij vragen terecht kunnen bij een bedrijf met korte lijnen dat u direct helpt bij problemen of vragen? Neem dan contact op met Omnis IT door te bellen met telefoonnummer 0184-750 800. Een ervaren medewerkers taat u dan graag te woord.

Neem contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht

Clouddiensten

Wij begeleiden u graag naar de Cloud... Wie heeft er niet van gehoord?

Systeembeheer

De ervaring leert dat we met preventief beheer veel problemen voor zijn.

Monitoring

Monitoring is belangrijk om de vitale IT-componenten goed te volgen.

Telecom

Met de nieuwste technieken voorzien wij u van de modernste oplossingen