OKI Multifunctionals

Heeft u bij uw bedrijf in Dordrecht OKI multifunctionals staan? Dan is het fijn als u een onderhoudspartner in de buurt heeft, nietwaar? Omnis IT is die lokale partner. Wij zijn officieel OKI partner en daardoor bevoegd om het onderhoud voor alle OKI multifunctionals te verzorgen. Zorg voor een soepel werkproces en bel ons vandaag nog.

Dankzij ons onderhoud maakt u optimaal gebruik van uw OKI Multifunctionals

Het voordeel van een lokale partner voor het onderhoud van uw OKI Multifunctionals is dat wij altijd op korte termijn langs kunnen komen, vaak dezefde dag nog. Naast onderhoud worden kleine reparaties ter plekke uitgevoerd zodat u uw apparatuur niet hoeft te missen. Is een reparatie dusdanig groot dat het apparaat mee moet worden genomen? Wij hebben een eigen reparatieafdeling in Dordrecht, zodat u uw OKI snel weer in gebruik kunt nemen.

Voorkom irritaties, bel de onderhoudsmonteur

Tijdens het werk is er niets zo irritant als apparatuur die niet meewerkt. En dat levert behoorlijk wat irritaties op. Nergens voor nodig, want we komen graag bij u langs! U hoeft alleen maar te bellen met telefoonnummer 0184-750 800 en we komen eraan. Want apparatuur die doet wat hij moet doen, dat werkt wel zo prettig, toch?

Neem contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht

Clouddiensten

Wij begeleiden u graag naar de Cloud... Wie heeft er niet van gehoord?

Systeembeheer

De ervaring leert dat we met preventief beheer veel problemen voor zijn.

Monitoring

Monitoring is belangrijk om de vitale IT-componenten goed te volgen.

Telecom

Met de nieuwste technieken voorzien wij u van de modernste oplossingen